De start van Heeren Creëren markeert het eind van een bewogen persoonlijke periode, die begon met een heftige burn-out.
Wat volgde was een lange, maar zeer leerzame, periode van herstel. Als hoogtepunt liep ik de Camino naar Santiago de Compostela waar ik herboren van terugkeerde. Vol nieuwe inzichten over mijzelf, over wat ik belangrijk vind en waar ik enthousiast van word.

Het was de hoogste tijd om vooruit te kijken. Al snel werd duidelijk dat ik heel graag weer een eigen bedrijf zou willen opbouwen. Maar hoe? Wat? Met wie? Om hier invulling aan te geven heb ik meerdere mensen uit mijn netwerk gesproken en veel inzicht en ideeën gekregen over het opstarten van dit nieuwe bedrijf dat (in navolging van hobby-project ‘Heren Dineren‘) al snel de naam ‘Heeren Creëren’ kreeg.

Tijdens één van mijn gesprekken wees mijn gesprekspartner mij erop dat ik al zeker 20 jaar geleden verkondigde dat ik ‘creëren’ het allerbelangrijkste vind in het leven. In 20 jaar tijd kan er veel veranderen, krijg je nieuwe inzichten en kan je de wereld anders gaan beschouwen. Déze stelling onderschrijf ik nu echter nog steeds, met volle overtuiging.

Hoe mooi zou het zijn als ik door te doen wat ik belangrijk vind, leuk vind en waar ik goed in ben, waarde kan toevoegen.  En als bonus ook nog eens andere mensen energie kan geven door hen te betrekken in het creatieproces. Het is namelijk mijn stellige overtuiging dat iedereen energie krijgt van creëren. Zeker als dit gebeurt op basis van de Goed Leven principes die ik opstelde aan de hand van mijn werkervaring en nieuw verkregen inzichten.

Met Heeren Creëren ga ik mij met mijn dienstverlening richten op ideevorming rond, en conceptualisatie van digitale én fysieke producten. Ik help (vastgelopen) creatieprocessen op gang en zet mijn talent op het gebied van het concretiseren van (complexe/abstracte) vraagstukken in. Ook wil ik creatieve brainstorm- en teambuilding sessies gaan begeleiden wanneer dit enigszins mogelijk is binnen de geldende Corona-regels.

Het is natuurlijk behoorlijk uitdagend om dit alles in mijn eentje te gaan doen. Daarom heb ik diverse mensen uit mijn netwerk gevraagd om zich als ‘Gastdames en -heren’ aan mij te verbinden. Om mee te sparren, opdrachten gezamenlijk mee uit te voeren en –last but not least– een grote diversiteit aan opdrachten aan te kunnen pakken.

Als startmoment voor Heeren Creëren had ik april 2020 in mijn hoofd. Half maart verloor ik tot mijn grote verdriet mijn vader, waarna Corona de wereld stil liet staan. De geboorte van mijn zoontje, begin juni, markeerde het moment dat de wereld weer op gang kwam.

1 September 2020 is de dag dat De Heeren begonnen met Creëren!
Laten we bijpraten of kennismaken!

Wietse Zeedijk